De website waar je de officiële blaastest voor Frankrijk bestelt!
Alcoholtest & Blaastest Frankrijk

Blaastest frankrijk kopen

Vanaf 1 juli 2012 is het verplicht om als automobilist of motorrijder in Frankrijk twee alcoholblaastesten bij je te hebben. Deze blaastesten dienen om bestuurders bewust te maken dat het rijden onder invloed verboden is. Met deze alcoholblaastests kunnen bestuurders dan kijken voordat ze achter het stuur stappen of ze daadwerkelijk mogen rijden. Wanneer u deze test niet bij u heeft, riskeert u een boete.

NF keurmerk

De blaastest die in Frankrijk verplicht is, dient het zogeheten NF norme francaise keurmerk te hebben. Niet alle blaastesten die in Nederland te koop zijn voldoen aan deze eigenschap. De blaastesten die op deze site worden weergegeven hebben het NF keurmerk en kunt u zonder problemen in uw dashboardkastje meenemen.

1 november

Door het grote tekort aan alcohol blaastesten heeft de Franse overheid besloten om de boete uit te stellen tot 1 november 2012. Vanaf dan verwacht men dat het tekort aan testen is opgelost en bestuurders geen enkel probleem ondervinden bij het aanschaffen van de blaastests. Om boetes te voorkomen kunt u hier een overzicht vinden van aanbieders van de blaastest. Ook kunt u daar gelijk doorklikken naar desbetreffende aanbieder en de alcohol blaastest frankrijk bestellen.

Laat een reactie achter